Imate li i vi prijateljicu koja jako voli kaktuse? Onda svakako pogledajte naše ideje božićnih poklona koji će oduševiti svaku ljubiteljicu kaktusa.

Baš kao i jednorozi, i kaktusi imaju svoju vojsku vjernih obožavateljica koje skupljaju ove popularne biljčice, ali i sve u obliku kaktusa, ukrašeno kaktusima, itd.

Tajna privlačnosti kaktusa leži u njihovu egzotičnom i neobičnom izgledu, ali i u njihovoj izdržljivosti, otpornosti i nezahtjevnosti, zbog čega i jesu među najpoznatijim sobnim biljkama.

Kaktusi su sukulentne biljke koje pripadaju porodici Cactaceae, a potječu iz Amerike (Sjeverne, Srednje i Južne sa susjednim otocima). To su uglavnom bodljikave trajnice koje se odlično suprotstavljaju suši zahvaljujući sočnom i mesnatom sastavnom tkivu.

Samo neka se svjetluca: Deset poklona za prijateljicu koja obožava šljokice Poklon Mango, 173 kn Pokloni za ljubiteljice šljokica - 4 +7 Pokloni za ljubiteljice šljokica - 1

Slika nije dostupna Maca nikad dosta: 10 poklona za prijateljicu koja obožava mačke

Slika nije dostupna "I'll be there for you": 10 poklona za prijateljicu koja obožava seriju "Prijatelji"

Ako ste u potrazi za božićnim darom koji će oduševiti vašu prijateljicu, sestru, mamu ili neku drugu dragu osobu koja voli kaktuse, onda svakako zavirite u našu fotogaleriju na početku teksta u kojoj smo skupili 12 poklona koje će sigurno rado imati u svojoj kolekciji kaktusa.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju