Priroda vašoj koži daruje dodatne sate sna - čak i kada se osjećate umorno – ne morate tako izgledati!

 Današnji užurban način života, karakterističan za većinu ljudi, sa sobom donosi i kroničan umor. Taj umor, kao i stalna izloženost agresorima iz okoliša, odmah se očituju na našem licu, a posebno na njegovom najosjetljivijem području – oko očiju! Znate li zašto?

Tamo je koža tanja od one na ostatku lica, slabije je prokrvljena te ima znatno manji broj žlijezda lojnica. Zato podočnjaci, podbuhlost, tamni kolutovi, fine linije i suha koža bez sjaja nisu rijetka pojava... Ti simptomi mogu sakriti našu prirodnu ljepotu, a nju bismo uvijek željeli naglasiti. Ali, učinkovito smanjiti vidljive znakove umora, i buditi se uz svježu i odmornu kožu oko očiju, nikada nije bilo jednostavnije! BOOSTER za noćnu njegu kože oko očiju transformirat će vašu kožu iz noći u noć te pružiti mladolik izgled blistavog sjaja. Pogodan je za sve tipove kože i za svaku dob, a idealno ga je uvrstiti u bilo koju rutinu njege lica od 20. godine. Formula je dermatološki testirana.

MOĆ BOOSTERA I NJEGOVIH SASTOJAKA

L'Occitaneovi najpoznatiji aktivni sastojci nalaze se u srcu ovog moćnog proizvoda sakrivenog u malenoj bočici – 100 % organsko eterično ulje korzikanskog smilja, te ekstrakti mažurana i akmele! Ovaj trio ublažit će znakove starenja, zaštititi od utjecaja zagađenja, održati kožu svježom i mladenačkom, probuditi i resetirati kožu nakon izloženosti agresorima iz okoliša i ublažiti bore na licu uzrokovane stresom ili umorom.

U prepoznatljivoj ambalaži skriva se i botanički kompleks pet biljnih ekstrakata (bodljikave veprine, centele, nevena, divljeg kestena i slatkog sladića) i ekstrakta kvasca. Svi ovi sastojci djeluju u sinergiji kako bi poboljšali i umirili kožu.

Baš kao i nagrađivani Booster za noćnu njegu lica, koji je oduševio tisuće žena diljem svijeta, i novi Booster za noćnu njegu kože oko očiju ima zadivljujuću teksturu ulja u serumu obogaćenu esencijalnim uljem smilja zatvorenim u zlatnim mjehurićima.

Uz to, bočica boostera za oči izrađena je od stakla – može se reciklirati, a djelomično je i izrađena od recikliranog stakla.

Više informacija potražite na www.loccitane.hr te u L'Occitane trgovinama.
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju