Ono pravo, toplo, sunčano proljeće još uvijek čekamo, a dok se vrijeme ne ustabili, razmišljamo o novim modelima balerinki koji su popunili police trgovina. Za sada tu i tamo uhvatimo koji dan kada možemo nositi balerinke, ali vjerujemo da njihova sezona i prave proljetne temperature uskoro dolaze.

Balerinke možda nisu obuća u kojoj možemo provesti čitav dan, barem ne svi modeli, niti su namijenjene dugom hodanju, ali za kraće šetnje, kavicu i neko druženje bit će dobar izbor. Žene ih vole zbog njihove praktičnosti i izgleda koji podsjeća na šlapice, a balerinke uvijek izgledaju i ljupko i slatko. Volimo ih nositi uz traperice, haljine, suknje, u svakodnevnim, ali i nekim posebnijim prilikama jer se u trgovinama mogu pronaći i finiji modeli koji mogu zamijeniti štikle.

Slika nije dostupna "Laskaju svim figurama": Hit hlače kojima je više od 1000 žena dalo čistu peticu

Slika nije dostupna Imaju i ružičaste: Štikle s mašnicom i točkicama mogle bi biti hit ovoga proljeća

Kakve god balerinke voljeli, vjerujemo da ćete među 15 izdvojenih modela u fotogaleriji na početku teksta pronaći par za sebe. Izabrali smo balerinke u raznim bojama, smeđe, crne, crvene, žute, zelene, bijele, boje kože te od nekoliko materijala među kojima prevladavaju glatka i brušena koža.

Za još toplije dane tu su rupičaste balerinke koje možete nositi i ljeti, a pronašli smo i jedan model u kombinaciji mrežastog materijala i kože, koji ima i točkice i mašnicu – baš stvoren za ljubiteljice romantičnog i ženstvenog stila.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju