Pred nama je još nekoliko mjeseci hladnoće, prava zima će tek početi, pa u trgovine i dalje stižu novi modeli gležnjača koji su brzo stekli obožavateljice među ljubiteljicama mode i dobrog odijevanja. Kada kupujemo obuću za jesen i zimu često nam je prioritet i da ih možemo nositi do prvih dana proljeća.

Naravno, za prvu zimu i minuse trebat će topla obuća s podstavom, ali do takvih vremenskih prilika volimo nositi laganije čizme i gležnjače koje će svakoj odjevnoj kombinaciji dati dodatnu dozu elegantnog i šik stila.
Gležnjače volimo zbog njihove svestranosti i maksimalne nosivosti u svim pilikama, bez obzira bile one na nisku ili visoku petu.

Upravo smo takve raznovrsne modele izdvojili iz novih kolekcija koje i dalje pristižu u trgovine. Uz nezaobilaznu klasičnu crnu, izdvojili smo i modele u smeđoj, crvenoj i svjetlijim tonovima te s leopard uzorkom, a kako su lijepe i čipkaste gležnjače u puderasto ružičastoj nijansi.

Slika nije dostupna Od 169 kuna: 15 modela podstavljenih gležnjača i čizama u kojima nema straha od smrzavanja

Nove gležnjače u ormariću s obućom uvijek nam mogu uljepšati svakodnevicu, a i manje nam je teško izaći na hladnoću kad na nogama imamo nove cipele koje želimo pokazati i "prošetati". U fotogaleriji na početku teksta pronađite 15 novih gležnjača na nisku i visoku petu koje ćete željeti nositi do proljeća.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju