Kožnate jakne, bilo od umjetne ili prave kože, velike su miljenice proljetnih odjevnih kombinacija. Fantastično idu uz razne stilove odijevanja, bilo one finije ili više sportske. Kako se temperature polako dižu, a i sredina veljače je već tu, tako sve više razmišljamo o kombinacijama s kožnjacima.

Dobra kožnata jakna vrlo je poželjan komad u garderobi, a njezina svestranost potiče nas da je nosimo u raznoraznim kombinacijama. Kožnjak je jakna koja se nosi svaki dan, ali i u nekim večernjim i posebnijim prilikama, a riječ je o odjevnom predmetu koji se iznosi i koji sigurno ne stoji "besposleno" u ormaru.

U trgovinama se već mogu pronaći jako dobri modeli kožnatih jakni, na vama je samo da odaberete želite li jaknu od prave ili umjetne kože. Uz klasične crne, izdvojili smo modele u smeđim nijansama, bijele i jednu u upečatljivoj svijetloplavoj boji. Sjajno pristaju uz razne vrste obuće, od finih cipela s visokom potpeticom do tenisica, pa jedva čekamo da još malo zatopli i da "prošećemo" u kožnatim jaknama koje naročito dobro izgledaju uz haljine i traperice.

Slika nije dostupna Od 75 kuna: 10 modela gležnjača koje izgledaju tako dobro s nalakiranim nožnim prstima

Slika nije dostupna 15 sivih traperica koje su opasna konkurencija plavim i crnim modelima

Prolistajte našu fotogaleriju u kojoj ćete pronaći 15 modela kožnatih jakni od 99,90 do 3400 kuna koje će se nositi ovoga proljeća.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju