Proljeće je stiglo i pred nama je još jedna uzbudljiva modna sezona. Razmišljamo o novim odjevnim kombinacijama s kojima ćemo uljepšati i razigrati tople i sunčane proljetne dane pred nama i to nas baš veseli. Pažnju nam pogotovo "kradu" novi modeli haljini midi dužine kojih je u trgovinama sve više.

Midi haljine među najtraženijim su modelima upravo zbog svoje svestranosti i kroja koji laska većini ženskih figura, od broja XXS do XXL, kao i tipovima građe tijela. Mogu se nositi u svim dnevnim prilikama, savršen su izbor za posao, ali i za odlazak na kavu, u kupovinu, goste, kao i za večernje izlaske u kino, kazalište ili na piće s prijateljicama i društvom.

Ni ove modne sezone proljeće/ljeto divnih haljina midi dužine ne manjka, od onih jednobojnih, u zelenoj, ružičastoj, bijeloj, crnoj i plavoj nijansi, do onih s uzorkom, cvjetnim, ginghamom, geometrijskim, itd. Uz midi, iz trgovinama smo izdvojili i dva maksi modela koji će, vjerujemo, isto tako zadovoljiti ukus i stil brojnih žena.

Slika nije dostupna Od 89 kuna: 15 traper haljina za proljeće koje ćete moći nositi i najesen

Slika nije dostupna Od 49 kuna: 15 proljetnih modela suknji za žene koje ne vole nositi jarke boje

U fotogaleriji na početku teksta pronađite 15 midi i maksi haljina koje žene vole nositi i zbog kojih je proljeće još uzbudljivije.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju