Dolaze nam sve topliji i sunčaniji dani i odjevne kombinacije sve više izgledaju kao prave proljetne. Laganije odjeća polako počinje dominirati iako su jutra i večeri i dalje razmjerno hladni. Uz haljine, s početkom proljeća pažnju nam sve više zaokupljaju i suknje, naročito one midi dužine.

Uz omiljenu proljetnu haljinu, mnoge žene u ormaru imaju i najdražu suknju za proljeće koju mogu nositi i uz visoke potpetice i uz ravni đon, pa i tenisice. Suknja može biti vrlo svestran odjevni predmet jer, ovisno o tome kakav gornji odjevni komad nosite uz nju, može izgledati potpuno drugačije i novo.

Suknje midi dužine lijepo pristaju ženskim figurama, bilo da je riječ o plisiranim ili modelima s volanima. Iz trgovinama smo izdvojili modele lepršavog kroja kakve žene najčešće i biraju i najviše vole nositi. Birati možete između jednobojnih ili suknji s uzorkom, a svaki od njih "spreman" je za raznorazne kombinacije i stilove.

Slika nije dostupna 15 novih modela midi i maksi haljina koje vole nositi žene i XXS i XXL veličine

Slika nije dostupna Cipele s umjerenom potpeticom: 12 proljetnih modela stvorenih za prijelazno razdoblje

Proljeće je uvijek nekako puno modne inspiracije, a 15 midi suknji iz trgovina koje vam predlažemo za ovu sezonu izvrstan su izbor i za prilike kada želite nositi visoke potpetice i onda kada ste više raspoloženi za ravni đon.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju