U proljeće obožavamo nositi traperice, no ako ste i njihova najveća obožavateljica, i hlača općenito, lako biste se mogli zaljubiti u nove modele suknji za proljeće i ljeto koje smo izdvojili iz trgovina. Pronašli smo divne, lagane i svestrane modele koji će biti sjajan dodatak vašoj garderobi za toplo vrijeme.

Ove sezone u trendu su kompleti suknji i majica, topova i bluza koji izgledaju kao da nosite haljinu. Naravno, suknju možete kombinirati uz razne druge gornje dijelove i tako će vaša suknja imati mnoštvo lica, a vaš stajling svaki put izgledati svježe, zanimljivo i lijepo.

Bilo da više volite jednobojne ili suknje s uzorkom, cvijećem ili prugicama, lepršavije ili one koje prate liniju tijela, vjerujemo da ćete među 15 midi modela koje smo izdvojili iz novih kolekcija pronaći "mezimicu" za sebe, suknju koju ćete željeti iznositi ovoga proljeća i ljeta, ali u narednim sezonama.

Slika nije dostupna Za proljeće i ljeto: 15 modela traperica koje će se nositi i po najvećim vrućinama

Modeli su to koji lijepo pristaju raznim tipovima građa ženskog tijela i konfekcijskim veličinama i koje ćete s guštom vaditi iz ormara i nositi u dnevnim i večernjim prilikama. Nove modele suknji cjenovnog ranga od 112 do 940 kuna zbog kojih ćete zaboraviti i na najbolje traperice razgledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju