Za mnoge žene haljine su jedan od onih odjevnih komada kojih nikad ne mogu imati previše. Bez obzira na to o kojoj se modnoj sezoni radi, za njih su haljine nezaobilazne i vladaju njihovom garderobom.

Ljubiteljice haljina možda će poželjeti ove jesensko-zimske sezone u ormar pohraniti i jednu haljinu od trapera. Naime, upravo su ti modeli jedni od najpoželjnijih za jesen 2021. godine prema pisanju brojnih cijenjenih modnih magazina.

Kako su znalci i predvidjeli, ponuda traper-haljina u trgovinama nikad nije bila veća i raznovrsnija. Posebno se ističu uži modeli mini kroja, koji se već sad nameću kao apsolutni favoriti. Kratke varijante sjajno će izgledati uz visoke čizme iznad koljena, koje su se opet vratile u modu, ali i uz klasične gležnjače.

I dok su kratke varijante sjajne i za izlazak, za poslovne i ležernije prigode tu su nosivi modeli midi kroja koje također možete kombinirati uz raznu obuću.

Po pitanju boja, najviše je modela u klasičnoj plavoj nijansi, a u stopu ih slijede oni u crnoj i sivoj boji. Zavirite u našu galeriju i razgledajte 15 modela haljina od trapera koje smo pronašli za vas u ponudi trgovina.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju