Mjesec listopad koji je tradicionalno diljem svijeta posvećen borbi protiv raka dojke, ove godine započinje koji dan ranije. Točnije, već od 22. rujna možete se priključiti bojanju mjeseca listopada u ružičasto, kupnjom predivnih minimalističkih majica i afirmativnom porukom kojom oboljelima od ove brzorastuće bolesti 21. stoljeća možete pokazati kako nisu sami, a svoje bližnje upozoriti na važnost prevencije raka dojke. Motivirajućim afirmacijama na preslatkim majicama obojite svoj listopad u ružičasto i podržite Udrugu Europa Donna Hrvatska

Europa Donna Hrvatska svakog listopada cijelim nizom aktivnosti radi na osvješćivanju žena i muškaraca o važnosti prevencije raka dojke i brige o vlastitom zdravlju. Usvajanje zdravih životnih navika, ali i moć pozitivnog razmišljanja od iznimne je važnosti kako bi se u budućnosti značajno smanjio rizik obolijevanja.

Stoga ovogodišnji ružičasti listopad, kako mu javnost često voli tepati, započinje prodajom predivnih, minimalističkih majica s jakim motivirajućim afirmacijama: I can & I will (Ja to mogu, ja to hoću), Pink Warrior (Ružičasta ratnica) i Love is your Power (Ljubav je tvoja snaga).

Europa Donna Hrvatska prikuplja novac za kupnju aparata za intraoperativno zračenje koji omogućuje pacijentima da već tijekom samog operativnog zahvata prime terapiju zračenjem, a osim što smanjuje emisije zračenja, olakšava tijek liječenja i sam oporavak.

Rezultat su iznimno uspješne suradnje Jane Koteske, poznate dizajnericom i članice Europa Donna Slovenija koja je ujedno zaslužna za njihov dizajn i brenda Marx. Majice su izrađene od organskog pamuka, a kupnjom svake majice donirate 24 kune Udruzi Europi Donna Hrvatska.

Podsjetimo, Europa Donna Hrvatska prikuplja novac za kupnju aparata za intraoperativno zračenje koji omogućuje pacijentima da već tijekom samog operativnog zahvata prime terapiju zračenjem, a osim što smanjuje emisije zračenja, olakšava tijek liječenja i sam oporavak. Naime, umjesto 25 do 30 dolazaka na terapiju zračenjem, pacijent može već nakon nekoliko dana biti u krugu obitelji i na radnome mjestu. Pozivom na broj 060 91 91 91 i vi možete poduprijeti akciju prikupljanja sredstava za kupnju aparata za intraoperativno zračenje.

Primjerak majice koji vas je osvojio možete kupiti u svim prodajnim mjestima Sportine diljem Hrvatske po cijeni od 119 kn. Vjerujemo da će pronaći mjesto u vašem ružičastom ormaru, kao i ružičastom srcu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju