Topla odjeća i obuća imperativ su u zimsko vrijeme. U hladnijem dijelu godine nosi se sve, od podstavljenih visokih čizama preko toplih džempera i hlača do vunenih kaputa i jakni.

Pernate jakne popularan su izbor brojnih dama u hladnijem dijelu godine. Želite li prekriti što veći dio tijela, odaberite produžene verzije, odnosno pufaste prošivene kapute koji dopiru do koljena ili čak gležnja.

Slika nije dostupna Nosi se bijelo: 12 čizama i gležnjača u boji koja ove sezone konkurira crnoj

Na tržištu se mogu naći raznovrsni pufasti kaputi s pernatim i drugim ispunama – od strukiranih modela koji prate liniju tijela do posebno udobnih predimenzioniranih komada, koji vam pružaju mogućnost za slojevito odijevanje.

Najpopularniji su crni pufasti kaputi, koji se lako kombiniraju s drugim odjevnim predmetima za dnevne i večernje prilike. Ipak, mogu se pronaći i modeli u svim duginim bojama.

Slika nije dostupna Od 89 kuna: 20 modela toplih vesta koje sjajno izgledaju uz traperice i poslovne suknje

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali 15 modela prošivenih pufastih kaputa po cijeni od 199 do 1999 kuna koji pružaju zaštitu od vjetra, snijeg i drugih meteoroloških neprilika u hladnijem dijelu godine.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju