Tko kaže da se prugice nose samo ljeti? Taj fleksibilni uzorak koji je drag brojnim damama zauzima i znatan dio proljetnih kolekcija koje polako stižu u hrvatske trgovine, a posebno je zastupljen na puloverima i majicama.

Prugice mogu vizualno promijeniti žensku siluetu ovisno o poziciji na odjevnom komadu. Vodoravne i nešto deblje prugice u svjetlijim nijansama vizualno proširuju tijelo, dok okomite crte smanjuju siluetu.

Želite li dodatno smanjiti obujam gornjeg dijela tijela, odaberite nešto tamnije pulovere i majice koje će se izvrsno složiti s tajicama, trapericama, hlačama i različitim modelima suknji za dnevne, kao i za večernje prigode.

Slika nije dostupna Od 89 do 199 kn: 10 modela traperica koje će se nositi ovo proljeće

Na raspolaganju su vam modeli u gotovo svim duginim bojama, a ove sezone iznimno su traženi modeli u pastelnim nijansama. Da biste podigli neku kombinaciju, dovoljno je nabaviti i efektan jednobojni pulover koji je ukrašen prugicama na predjelu oko vrata ili na rukavima.

Zavirili smo u hrvatske trgovine te odabrali 20 modela prugastih pulovera i majica po cijeni od 39 do 1100 kuna koje će se nositi ovog proljeća.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju