Tenisice više nisu komad obuće koji se nosi samo u sportskim prilikama. Moderni modeli tenisica odlično se sparuju uz hlače, lepršave suknje i haljine. Ne čudi stoga, što sve više dama puni svoje ormariće novim modelima.

U proljetno vrijeme osobito su popularni takozvani nude komadi obuće, odnosno tenisice u boji kože. Ne samo da su takvi komadi iznimno fleksibilni te se lako kombiniraju za dnevne i večernje prilike, već i vizualno produžuju cijelu figuru.

Da biste postigli ovaj efekt važno je odabrati model obuće u nijansi što sličnijoj vašoj puti. Figura će biti još izduženija ako se odlučite za model tenisica s skrivenom ili istaknutom platformom.

Slika nije dostupna Od 105 kuna: 20 dugih suknji za proljeće koje izgledaju mrak uz običnu bijelu ili crnu majicu

No, na tržištu se mogu naći i mnogi drugi laskavi modeli – od sportskih tenisica na čičak do chunky modela s predimenzioniranim potplatom. Ovoga proljeća nosit će se sve od platnenih bež tenisica do kožnatih modela.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te odabrali 20 modela bež tenisica za različite ukuse po cijeni od 113 do 1240 kuna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju