Kako im i ove godine ne biste kupile gaće i čarape, izvukli smo nekoliko svježih ideja, asova iz rukava koji će oduševiti vašeg muškarca, bilo da je uglađeni poslovnjak, majstor u kuhinji, zaljubljenik u film, kućanske radove ili pak gejming.

Za filmaša

Više od izlazaka vaš muškarac uživa u gledanju filmova ispod tople dekice. Naravno, uz uvjet da ste i vi uz njega. Razveselite ga zato aparatom za kokice i, naravno, toplom dekicom. Za dobar film, kao vrsni filmofil, vjerojatno će se sam pobrinuti.



Za gejmera

Iako inače ne podržavate njegovo gejmanje, sigurno ćete ga razveseliti kupite li mu nešto što će mu u tom hobiju dobro doći. Gejma li s prijateljima u istoj prostoriji, poklonite mu novu torbu za laptop kako bi svog računalnog ljubimca lakše prenio. Ako je početnik u gejmingu, dobro će mu doći i novi miš, a kako ne biste čuli zvukove igrice, kupite mu dobre slušalice.



Za majstora u kući

Ako su mu improvizacije po kući ili stanu užitak i jedva čeka da svoju muškost pokaže s alatom u ruci, vašu će jaču polovicu vjerojatno pod borom oduševiti neka vrsta ručnog alata. Udarna bušilica svestran je uređaj namijenjen upravo ''uradi sam'' majstorima, a može je koristiti na poslovima oko kuće, radionice ili garaže, pa to može biti jedna od opcija. Ako to već ima u svojoj kolekciji, u Pevecu ćete naći već zapakirane alate koje su izdvojili kako bi ženama olakšali izbor. Tamo ćete sigurno pronaći dar uz koji će vaš majstor izmisliti novi projekt samo kako bi upogonio dobiveni alat.



Za poslovnjaka

Poslovnjaku koji je svaki dan u odijelu dobro će doći električno vertikalno glačalo. Njima se gotovo nikad ne može dogoditi da među kolege dođu zgužvani, pa ih ovaj jednostavan pomoćnik iz Tefala može spasiti ako u zadnji čas primijete nabor na košulji. Sigurno ćete izmamiti osmijeh na njegovo lice kad ugleda što se krije iza ukrasnog papira, a ovaj će poklon i vama dobro doći posebno sada u blagdansko vrijeme.



Za majstora u kuhinji

Kod vas u kući muškarac je šef u kuhinji i tu mu ulogu rado prepuštate. Uvijek spreman na nove kulinarske izazove i smišljanje finih jela, sigurno će ispod bora cijeniti dobar kulinarski pomagač ili gadget. Elegantni mlinac za začine u kojemu može kombinirati razne mješavine papra, začinskih bilja i krupne soli, višenamjenska sjeckalica, aparat za prefine belgijske vafle ili onaj za spravljanje hot dogova samo su neke od ideja za idealan božićni poklon. One muškarce koji uživaju u kuhanju vani mogao bi razveseliti keramički zatvoreni roštilj ili pak kotlić za spravljanje najukusnijih gulaša ili fiš-paprikaša.



Sve naše prijedloge poklona iz članka, zapakirane i spremne za pod bor, možete pronaći u Pevecu. Uz Pevec klub karticu, koju jednostavno možete zatražiti na blagajni, ostvarite popust na određeni asortiman. 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju