Otkako je jesen pokazala svoje zube te nam donijela kišu i zahlađenje, ljetnu odjeću većinom smo prebacili u stražnji dio ormara i iz njega izvadili onu topliju idealnu za hladnije razdoblje godine.

To uključuje i sve otvorenije odjevne komade kakve obično nosimo samo tijekom toplih dana. Dva takva komada nosila je i pjevačica Nensi Mitrović na zagrebačkoj špici.

Ovu ljepoticu predivna glasa rodom iz Berka, gledatelji Nove TV upoznali su 2018. godine kada je svojim nastupom oborila žiri showa Supertalent. Nensi se zbog studija preselila u Pulu gdje često nastupa u pratnji svog dečka Andreja Elbla, a sada je oduševila i prolaznike na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića.

I dok su mnogi prolaznici već bili u dugim toplim jaknama, Nensi je u svoju odjevnu kombinaciju uvrstila kožnati crop top i kratku jaknicu koje bi se zbog niskih temperatura ovih dana rijetko koja žena usudila nositi.

Lijepu Nensi grijalo je sunce i dobra glazba, ali i visoke čizme te poderane skinny traperice koje je ukrasila crnim kožnatim remenom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju