Prvi modni buvljak Udruge PINK life održao se u centru Zagreba u Gajevoj ulici s ciljem prikupljanja sredstava za rad Udruge. Brojne osobe iz domaćeg javnog života željele su dati svoj doprinos na buvljaku čije su domaćice bile Matija Vuica i Leonarda Lončar.

Svojim pojavljivanjem podršku su dali i Olja Vori, Ćiro Blažević, Tihana Harapin Zalepugin, Ivana Mišura Vlaović, Ivana Delač, Lana Pavić, Nina Slamić Gudeljević, Zvončica Vučković, Borna Kotromanić, a još preko dvadeset osoba iz javnog života donirale su svoje odjeću i modne detalje kako bi donatorskom prodajom prikupili sredstva za rad udruge P.I.N.K. life. Novac prikupljen prodajom na blagdanskom buvljaku bit će usmjeren za psihološku pomoć članicama Udruge te obnovu prostora u koje se još uvijek ne može ući.

Jedna od domaćica, Matiju Vuica, podijelila je s okupljenima zanimljivost kako od kada zna za sebe hoda po modnim buvljacima, a najviše onim stranima i još uvijek ima sve kupljene komade, i zato je ovo prepoznala kao odličnu ideju. Uz to Matija prati rad udruge P.I.N.K. life od njenog osnutka. Leonarda Lončar, uz mnoge modele koje je donirala, poigrala se i sa stiliziranjem izložene odjeće što je oduševilo sve prisutne koji su joj i sugerirali da bi bilo odlično opet ju vidjeti u ulozi dizajnerice.

Slika nije dostupna Olja Vori: Šetnja gradom u gležnjačama koje se ne usude svi nositi

Slika nije dostupna Olja Vori: Maksi haljina koja sjajno stoji ženama od XS do XL veličine

Uz njih, svoju su odjeću donirali i Nina Badrić, Lana Jurčević, Vanda Winter, Jelena Perčin, Borna Kotromanić, Ivana Nola, Nela Kočiš, Jadranka Sloković, Miroslav Ćiro Blažević, Zvončica Vučković, Robert Sever, Hippy Garden i mnogi drugi koji su donirali svoje osobne, ali i dizajnerske predmete. Svi modeli koji su ostali neprodani, moći će se otkupiti putem društvenih mreža udruge PINK life.

Velika ljubiteljica mode Olja Vori na buvljak je došla u još jednom zanimljivom i razigranom modnom izdanju. Nosila je haljinu na preklop od baršuna u ljubičastoj boji koju je kombinirala uz visoke smeđe čizme sa zmijskim uzorkom i tankom visokom potpeticom. Ljubičasta boja i životinjski uzorak jako dobro idu skupe, a Oljino modno izdanje to svakako potvrđuje. Kratka crna kožnata jakna s krznenim ovratnikom i torba u kombinaciji smeđe i ljubičaste s krznenim detaljima sjajno su upotpunile stajling, kao i krupna ogrlica i efektna marama oko glave istog materijala od kojeg je i haljina.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju