Odjevna kombinacija Olje Vori još jednom nas je podsjetila zašto toliko volimo ljeto. Tijekom toplih mjeseci, street style kombinacije domaćih ljubiteljica mode prepune su boja i zanimljivih nijansi koje baš i ne viđamo često kada nastupe jesen i zima.

Olja je zagrebačkom špicom prošetala u predivnoj haljini brenda ROTATE Birger Christensen kojeg su danske stilistice i modne influenserice Thora Valdimars i Jeanette Friis Madsen osnovale u suradnji s luksuznom modnom concept trgovinom Birger Christiensen.

Izvršna direktorica pozvala nas je na razgovor i upitala imamo li kakvu ideju na kojoj bismo mogli surađivati. Otkrile smo joj svoju ideju za brend pristupačnih party-haljina i odmah je pristala na to. Tjedan dana kasnije Jeanette i ja dale smo otkaz na svojim poslovima i započele ovo divno putovanje.

Na tržištu nije bilo dovoljno seksi i glamuroznih haljina dostupnih u kategoriji pristupačnih cijena i za to smo se željele specijalizirati. Željele smo napraviti nevjerojatne haljine za sve moguće zabave, vjenčanja i ostala događanja koje će si žene moći priuštiti, ispričala je Thora u jednom intervjuu.

Jedan od najupečatljivijih modela haljina u njihovoj ponudi je onaj pod nazivom Carmen koji je nosila Olja. Satenski model u neonskoj ružičastoj nijansi s visokim prorezom na desnoj strani ukrašen je statement volanima koji haljinu pretvaraju u pravi mamac za poglede.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju