I ptice na grani već znaju da je 22-godišnji Damiano David trenutno jedan od najseksipilnijih glazbenika na svijetu. Tako barem misle obožavatelji diljem svijeta koje je 22-godišnji frontmen skupine Maneskin zaludio na 65. izdanju Eurosonga.

Pozornica u Rotterdamu gorjela je nakon njegovog nastupa i dok mnogi nisu mogli skinuti oči s Damiana, neki su primijetili da se u njegovoj sjeni nalazi još jedan markantni glazbenik.

U pitanju je bubnjar Maneskina Ethan Torchio. Markantni 21-godišnjak poprilično je samozatajan za razliku od kolege frontmena, a upravo se to mnogima sviđa. Naravno, jedan od razloga njegove popularnosti je i fantastična duga kosa na kojoj bi mu pozavidjele mnogo žene.

Tu u Italiji svi želimo znati koji regenerator koristi, našalila se jedna korisnica Reddita. Ne razumijem ovo ludilo za Damianom, totalno je precijenjen. Ethan je milijun puta zanimljiviji i zgodniji, komentirala je druga.

Slika nije dostupna Karizmatični Damiano David: Tko je 22-godišnji pobjednik Eurosonga koji je zaludio žene

Slika nije dostupna Giorgia Soleri: Crnokosa ljepotica koja je osvojila srce zgodnog pobjednika Eurosonga

O njegovom privatno život ne zna se gotovo ništa, a jedan od rijetkih podataka koji ovih dana zabavlja njegove nove obožavateljice jest činjenica da je ima pomalo neuobičajenog kućnog ljubimca - kokoš.

Ethan Torchio...

glasova:

Nije poznato ni je li službeno u vezi, ali prilikom jednog intervjua ostali članovi Maneskina rekli su kako upravo Ethan ima najuzbudljiviji ljubavni život.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju