Luksuzni stan u kojem uz puno bjeline prevladava ljubičasta uz zlatne akcente oduševit će svaku ljubiteljicu energične i upečatljive ljubičaste boje. Ova popularna boja simbolizira pravednost i dostojanstvo, a s godinama je postala simbol i za ravnopravnost spolova i snagu žena.

Ljubičasta nastaje kombinacijom tople i energične crvene te hladne plave boje, a ima svojstva obiju boja. Soba ljubičaste boje može potaknuti kreativnost kod djece ili umjetnika. Bila je omiljena boja egipatske kraljice Kleopatre.

Ljubičasta boja simbolizira pravednost i dostojanstvo

Pokazala se i kao savršen izbor za uređenje luksuznog stana koji osvaja svojim prostranim open space planom. Puno bjeline prostor čini još većim, a sve je podignuto s obiljem ljubičaste boje uz zlatne akcente.

Slika nije dostupna Baš je top! Zagrebački stan u kojem je i hodnik toliko dobar da bismo i u njemu rado pili kavu

Ovalna ljubičasta sjedeća garnitura zauzima središnje mjesto u dnevnom boravku, a u čitav prostor savršeno su se uklopili kristalni lusteri iznad blagovaonskog stola te iznad kreveta u spavaćoj sobi - vrlo lijepo i otmjeno.

Mali stan od 31 metara kvadratnih Malen, funkcionalan i baš lijep: Stan od 31 m2 koji izgleda kao iz kataloga

Još malo ljubičaste dodano je s ljubičastim stropnim pločama koje daju čarobnu prigušenu svjetlost te stvaraju divan ambijent. Osvojila nas je i kupaonica u bež mramoru i s ljubičastim stropom - divna kombinacija, zar ne?

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju