Koža oko očiju zahtijeva posebnu njegu jer je znatno tanja od kože na drugim dijelovima tijela i zato osjetljivija. Njeguje se pažljivim tapkanjem jagodicama prstiju, koristeći, naravno, prikladne proizvode, a mi donosimo njih osam koji pružaju sve što tražimo za njegu kože oko očiju.

Afrodita 4D Collagen Lifting krema za područje oko očiju
Poboljšava tonus kože oko očiju, smanjuje površinu bora i borica, intenzivno potiče tvorbu kolagena, a dragocjeno šipkovo ulje izdašno njeguje i hrani kožu. Krema s trenutačnim učinkom liftinga i vidljivo zategnutije kože. Patentirane mikrosfere morskog kolagena prodiru u gornje slojeve epiderme te osiguravaju učinkovito smanjenje bora u sat vremena od nanošenja i vidljivo zatežu kožu.

L'Occitane Booster za noćnu njegu kože oko očiju Immortelle Reset
Zahvaljujući formuli Boostera za noćnu njegu kože oko očiju Immortelle Reset, iz noći u noć znakovi umora djeluju vidljivo smanjeni (tamni kolutovi oko očiju, otečenost, fine linije i bore smijalice). Koža oko očiju izgleda mlađe i odmornije. Delikatna, dualna formula ulja u serumu savršeno se upija u područje oko očiju jer sadrži eterično ulje smilja, ekstrakt akmele, botaničku mješavinu koja budi kožu područja oko očiju i pomaže smanjiti znakove umora oko očiju te kofein, koji smanjuje tamne podočnjake i otečenost.

Vichy Liftactiv Yeux za područje oko očiju
Korektivna njega za učinak liftinga područja oko očiju u 360 stupnjeva prikladna i za osjetljive oči. Namijenjena je ženama iznad 40 godina koje žele sveukupnu njegu područja oko očiju: bore, kapci, podočnjaci i vrećice ispod očiju. Liftactiv Yeux može se nanositi sve do ruba trepavica.

La Roche-Posay Hydraphase intenzivna hidratantna njega za područje oko očiju
Formula koja donosi učinkovito rješenje za podočnjake, sitne bore uzrokovane dehidracijom i natečene kapke. Ciljano i dubinski hidratizira kožu, ublažava natečenost i opušta kožu okoloočnog područja, uklanjajući vrećice zahvaljujući drenažnom učinku. Osvježavajuća gel tekstura ostavlja osjećaj ugode i svježine. S dodatkom termalne voda La Roche-Posay koja umiruje kožu i djeluje antioksidacijski.

Slika nije dostupna To se traži: Sedam dugotrajnih mat ruževa koje ni maska neće skinuti s usana

Melvita osvježavajući roll-on za područje oko očiju
Bogat cvjetnom vodicom različka poznatom po blagotvornom djelovanju na područje oko očiju, ovaj osvježavajući roll-on pomaže osvježiti konture te smanjiti otečenost i tamne podočnjake. Poseban aplikator olakšava nanošenje za svjež i odmoran izgled odmah po primjeni. S 99 posto sastojaka prirodnog podrijetla, a 30 posto sastojaka dobiveno je organskim uzgojem. Za intenzivniji osjećaj hlađenja ostavite proizvod u hladnjaku 5 do 10 minuta prije upotrebe.

Clinique All About Eyes Rich hidratantna krema za područje oko očiju
Hidratantna krema učinkovito djeluje protiv natečenosti, bora i podočnjaka, a licu vraća svjež i mladenački izgled. Formula koja jača konture oko očiju i zaglađuje bore pomaže u prirodnom stvaranju kolagena, hidratizira i omekšava lice te stvara zaštitnu barijeru, a lice ugodno hladi nakon nanošenja. Može se koristiti i kao primer za sjenila za oči.

Lancome Rénergie Yeux
Zahvaljujući formuli bogatoj aktivnim sastojcima i umirujućim karite maslacem, krema osnažuje vlakna stanica epiderme te tako uklanja vrećice ispod očiju i korigira opuštenost kapaka te smanjuje bore i zaglađuje sitne linije. Raskošna i umirujuća formula brzo se upija u kožu, te je čini mekom i podatnom. Učestalim korištenjem koža oko očiju postaje mladolikija, a time i izgled očiju.

Neal's Yard Remedies Frankincense Intense Eye Cream
Krema za područje oko očiju za zrelu kožu koristi snagu matičnih stanica biljke gardenije koja u sinergiji s 3-peptid kompleksom višestruko inicira vlastito povećanje proizvodnje kolagena, koji kožu čini čvršćom te izgledom mlađom. Znanstveno formulirana s aktivnim i certificiranim organskim proizvodima, ciljano djeluje na koži s vidljivim linijama i borama oko očiju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju