Urednice magazina Vogue izdvojile su odjevne komade za ljeto 2021. u koje će one uložiti svoj novac. S obzirom na to da su počela sniženja, idealna je prilika za šoping, ako ste ga planirali.

Ako prilikom slaganja ljetne garderobe želite poslušati i pokoji savjet stručnjaka za modu, onda zavirite u nastavak teksta i provjerite kojih će se osam komada naći na policama i vješalicama modnih urednica.

1. Babydoll haljina

Prva na popisu ljetnih favorita je babydoll haljina. Radi se komadu stvorenom za vruće ljetne dane - osim što ima tek naramenice ili kratke rukave, mini je dužine zbog čega je žene posebno vole na visokim temperaturama.

2. Kombinacija za plažu koja se nosi u gradu

Granice u svijetu mode odavno ne postoje pa je kombinacija s kojom ne možete pogriješiti ona koja spaja kupaći kostim i dnevne odjevne kombinacije.

3. Hibridne potpetice

Ako ćete poslušati savjet urednica Voguea, ovo ljeto nosit ćete ekstravagante cipele. One mogu biti spoj svega, a na vama je da odlučite koju opciju ćete prigliti. Bitno je samo da se radi o cipeli koja neće proći nezamijećeno.

4. Tregerice

Čini se da će i tregerice biti hit ljeta 2021. Preko dana ih možete nositi s naramenicama na ramenima, dok navečer tregere možete spustiti i tregerice pretvoriti u hlače niskog struka.

5. Retro tenisice

Tenisice su komad obuće kojeg se mnogi ne odriču ni po najvećim vrućinama, a ako ovo ljeto želite biti u trendu onda ćete nositi neki od retro modela.

6. Jako kratke kratke hlačice

Ljeto je godišnje doba u kojem rado nosimo kratke komade, najviše zbog visokih temperatura. Oni najhrabiriji, koji žele slijediti i trendove ovo ljeto će nositi ultra kratke hlače koje pomalo nalikuju boksericama.

7. Bucket šešir

Bucket šeširi bit će veliki ljetni hit, a nositi ih možete u gradu, kao i na plaži. Posebno popularni bit će oni s geometrijskim uzorkom ili heklani, a njihov najveći plus je činjenica da će vas štititi od sunca.

8. Široke duge hlače

Komad koji će se naći u ormarima urednica Voguea su i široke hlače koje u kombinaciji s potpeticama izgledaju jako ženstveno. Ako želite opciju koja je idealna za ljeto, birajte hlače u bijeloj ili krem boji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju