Sve one koje su u modu zaljubljene od malena znaju već tisuće savjeta i pravila svih stilova. No od onog najbitnijeg nikada ne odustaju – vlastitog izbora. Planet obuća omogućuje vam upravo to. Sretne dobitnice nalaze se na kraju teksta.

Ponuda za svaki modni stil:

1. Elegancija na visokoj peti

Da biste se osjećali elegantno i zavodljivo, peta ne mora biti visoka 15 centimetara. U ponudi su štikle, sandale i cipele na koje će se vaša stopala naviknuti bez problema. U popularnim sandalama s wedge petom možete se uputiti u duge ljetne šetnje, a sandale otvorenih prstiju s nizom remenčića oko stopala i gležnja omogućit će čvrstinu tijekom šetanja ili plesanja. U webshopu odaberite najdraže.

2. Sportska moda

Sportski aktivne čitateljice mogu odabrati obuću za trčanje nogomet, košarku, tenis, aerobik ili šetanje. U ponudi su i modeli za opuštene šetnje gradom, ali i tenisice koje će stopalo držati sigurnim tijekom zahtjevnije aktivnosti. U webshopu otkrijte i trendy platnene tenisice koje su veliki modni ovogodišnji hit.

3. Udobnost na prvom mjestu

Volite li više i petom i prstima dodirivati tlo, svoj omiljeni par možete odabrati u šarolikoj ponudi ženskih natikača, popularnih japanki ili sandala s espadrila-platform petom. U njima ćete uvijek izgledati atraktivno i opušteno, bez straha da kaskate za ovogodišnjim modnim hitovima.

Pravila

Sve čitateljice portala zadovoljna.hr pozvane su da na webshopu Planet obuća izaberu model cipela koji im se najviše sviđa. Zatim je potrebno ispod odabranog proizvoda, u predviđeno polje upisati ime i prezime (može i nickname), a u prostor za recenziju upisati kreativni opis proizvoda za koji ste se odlučili.

Kako bismo vam malo pomogli, savjetujemo da u recenziji proizvoda navedete zašto vam se taj model sviđa, na što vas inspirira, a možete i predložiti kakva odjevna kombinacija najbolje odgovara vašem odabranom modelu cipela. Planet obuća jednim parom cipela nagrađuje tri najkreativnije čitateljice. U dnu recenzije potrebno je ostaviti mail adresu.

U raznovrsnoj ponudi Planet obuće možete pronaći ljetne moderne cipele – od onih s povišenom wedge petom koje se najčešće kombiniraju uz svakodnevna ljetna izdanja do najseksi salonki koje obaraju sve poglede u svečanijim prilikama. U ponudi su i balerinke, natikače, ali i trendy modeli tenisica. Svoj idealan par odaberite u webshopu i krenite u osvajanje para po vašem izboru.

Sudionice mogu odabrati model cipela iz cijelog asortimana pa tako imate mogućnost odabrati par cipela za dijete ili zaviriti u muški asortiman i napisati recenziju o odabranom modelu cipela.

Potraga za omiljenim parom kreće 19. 6. 2017. i traje do 26. 6. 2017. Proglašenje pobjednica bit će 27. 6. 2017 u 10 sati.

 

Dobitnice: Maja Zeko, Nina Mona i Sandra Barvalac. 

Čestitamo sretnim dobitnicama!
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju