Aurora je plijenila pažnju na crvenom tepihu ispred Dolby Theatrea u Hollywoodu, u kojem je održana 92. dodjela filmskih nagrada Oscar.

Norveška pjevačica koja je zajedno s Idinom Menzel otpjevala nominiranu pjesmu "Into the Unknown" iz animiranog filma "Snježno kraljevstvo 2" na najvažnijem crvenom tepihu pojavila se u netipičnom oskarovskom izdanju.

Ne samo da je odabrala prsluk bez rukava i predimenzionirane hlače – komade koji se rijetko kad viđaju na crvenom tepihu, već je i neobično izdanje koju je za ovu priliku sašila njezina sestra sparila s vintage krunom te s bijelim chunky tenisicama.

Iako su predimenzionirane tenisice najudobnije moguće rješenje za bilo koju prigodu, na crvenom se tepihu gotovo nikada ne viđaju. To ne čudi ako je poznato da je riječ o modelu koji uvijek izaziva najviše podjela – neke žene ih obožavaju, dok ih druge nikada ne bi obule.

Za tenisice se odlučila i mlada glazbena zvijezda Billie Eilish, koja je na ovogodišnjim Oscarima pjevala obradu pjesme "Yesterday" tijekom In Memoriama.

Ljubiteljica ležernog stila bijelo-crne tenisice sparila je s predimenzioniranim Chanelovim odijelom. Kako je to izgledalo na najvažnijem crvenom tepihu, otkrijte u našoj fotogaleriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju