Pariški tjedan mode na kojem su predstavljene kolekcije za jesen/zimu 2022. još jednom je okupio modnu elitu i pokazao svu raskoš modnog dizajna velikih modnih kuća. Nove kolekcije predstavili su Saint Laurent, Valentino, Elie Saab, Vivienne Westwood, Elisabetta Franchi, Isabel Marant, Chloe, Rochas i drugi, a osim na modnoj pisti, imalo se što vidjeti i na ulicama Pariza.

Svjetska modna metropola ni ovoga puta nije razočarala kada je riječ o street style izdanjima posjetiteljica Pariškog tjedna mode. Iako zima još traje, ljubiteljice mode nisu se libile pokazati više kože, pa nositi i stajlinge poput onog s raskopčanom košuljom i vidljivim grudnjakom.

Pariz je vječita modna inspiracija, pa ne čudi da se neka od najboljih street style izdanja mogu vidjeti upravo na pariškim ulicama. Ima tu zaista svega za svačiji ukus, no svim izdanjima jedno je zajedničko - dobar i originalan stil. Neke kombinacije osvajaju odvažnošću, neke nosivošću, neke detaljima jer modni dodaci pomno se biraju budući da su oni ti koji čine razliku.

Slika nije dostupna Saint Laurent: 12 crnih haljina iz kolekcije o kojoj danas bruji svijet mode

Slika nije dostupna Tako se to radi u Parizu: Deset street style izdanja koja želimo kopirati ovoga proljeća

Pariški tjedan mode, sezona jesen/zima 2022., završava 8. ožujka, pa je pravo vrijeme za vidjeti kakve su street style kombinacije vladale pariškim ulicama tijekom održavanja modnog spektakla.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju