Svi štenci su slatki i neodoljivi, ali štenci nekih pasmina smatraju se najslađima. Pogledajte kojih je to 10 pasmina koje imaju najslađe štence – i pazite da se ne rastopite od tolike količine medenosti

1. Engleski buldog
Nešto je u tim naboranim, zdepastim, četvrtastim štencima zbog čega se ljudi jednostavno tope. Upravo zbog svoje neodoljive slatkoće, štenci engleskog buldoga su toliko popularni na čestitkama i u reklamama.

2. Zlatni retriver

Vjerojatno nema čovjeka kojem ovaj psić neće izmamiti osmijeh na lice. Kao i engleski bulodg, i zlatni retriver jedna je od najčešće korištenih pasmina u reklamama, a i jasno je zašto – oni su jednostavno neodoljivi.

'Svi štenci su slatki i neodoljivi, ali štenci nekih pasmina smatraju se najslađima. Pogledajte kojih je to 10 pasmina koje imaju najslađe štence'

3. Labrador retriver
Labradori retriveri česti su izbor obitelji s djecom što ne čudi s obzirom na njihovu blagu i strpljivu narav, ali i neodoljivu slatkoću kada su mali. Pročitajte i koje su najpopularnije pasmine pasa u Hrvatskoj.

4. Velški korgi

S kratkim nogicama i velikim ušima, štenci velških korgija nemoguće su preslatki! U majušnog korgija mnogi se zaljube na prvi pogled.

5. Francuski buldog
Kao i kod engleskog buldoga, i pljosnato lice francuskog buldoga potpuno je očaravajuće. Kada to premedeno lice još ima i prevelike uši, dobijete psića koji jednostavno bude osjećaje nježnosti i dragosti.

6. Pomeranski špic

Kada je štene, pomeranski špic izgleda poput malog plišanog medvjedića – pa može li slađe! Zbog njihove paperjaste, mekane dlake, malih ušiju i okruglih očiju nemoguće je ne poželjeti ih primiti u ruke i maziti i dragati.



7. Cavalier King Charles španijel

Tugaljivom pogledu ovog malog slatkiša nitko ne može odoljeti. Kao ni njegovoj mekanoj dlaci i dugim ušima i medenoj njuškici.

8. Bernardinac

Štenci bernardinca među najslađima su među velikim pasmina. Mnogi će kao najslađe na malom bernardincu izdvojiti njegove velike šape prekrivene s puno dlake. Bernardinac je poput žive igračke koju jednostavno morate pomaziti. Pogledajte i 10 najljepših pasmina pasa na svijetu.

9. Baset
Ovaj štenac ima sve: kratke, naborane nogice,puno opuštene kože, prevelike uši i te tužne oči. A kako su tek te divovske uši meke – definitivno neodoljive.

10. Mops

Iako pomalo nekonvencionalnog izgleda, kada vidite štene mopsa ne možete si pomoći, a da se ne nasmijete. Ovi bombončići rastopit će vam srce svojim izbuljenim očima, licem koje poziva na poljupce i maženje te zavrnutim repom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju