Nominacije za filmsku nagradu Oscar objavljene su 8. veljače, a među nominiranima se našao i jedan bračni par - Penelope Cruz i Javier Bardem. Izvedba u filmu Pedra Almodovara "Parallel Mothers" Penelope je osigurala nominaciju u kategoriji najbolje glavne glumice.

Njezin suprug Javier nominiran je u kategoriji najboljeg glavnog glumca za film "Being the Ricardos", u kojem je glumio kubansko-američkog glumca Desija Arnaza, supruga legendarne komičarke i glumice Lucille Ball.

Par se zajedno pojavio i na ručku za nominirane koji se tradicionalno održava nekoliko tjedana prije dodjele, a hoće li netko od njih dvoje osvojiti najprestižniji zlatni kipić u filmskoj industriji, saznat ćemo 27. ožujka.

Penelope i Javier veselo su pozirali okupljenim fotografima, a lijepa Španjolka u potpunosti je zasjenila svog supruga. Doduše, Javier je bio odjeven u klasično crno odijelo ispod kojeg je nosio crni pulover, dok je Penelope za ovu prigodu odabrala haljinu u predivnoj nijansi ružičaste koja se prirodno ističe i krade pažnju.

Glumica je ostala vjerna modnoj kući Chanel, čije kreacije posljednjih godina bira za gotovo sva važnija događanja. Odabrala je model mini kroja napravljen od buklea i ukrašen efektnim blještavim gumbima.

Penelope je ovim izdanjem najavila jedan veliki proljetni trend - dominaciju ružičaste boje. Naime, upravo se ružičasta već nametnula kao jedna od boja koje će vladati u ovoj proljetno-ljetnoj sezoni, a posebno popularne bit će jarke i upečatljive nijanse poput ove koju je nosila Penelope.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju