Penelope Cruz stigla na 78. Filmski festival u Veneciji, i to u velikom stilu, odjevena u bijeli Chanelov kostimić iz kolekcije Resort 2020. Oskarovka je u Veneciju došla u pratnji redatelja Pedra Almodovara koji potpisuje njihov novi zajednički film "Parallel Mothers".

Penelope Cruz i Pedru Almodovaru ovo je četvrti zajednički film pa se s pravom može reći da je lijepa Španjolka muza slavnog redatelja. Novi film bit će predstavljen na Filmskom festivalu u Veneciji na koji su Penelope i Pedro stigli skupa, a glumačka zvijezda po samom dolasku spremno je pozirala fotografima i tako pokazala svoj outfit idealan za prijelazno razdoblje između ljeta i jeseni.

Glumica je nosila klasičnu kreaciju modne kuće Chanel, bijeli kostim od tvida sačinjen od kratkog sakoa i suknje mini kroja. Sako ima podstavu s plavim gingham uzorkom te je obrubljen nitima metalnog sjaja, dok suknja ima kopčanje na patentni zatvarač i gumb te efektne pravokutne džepove s prednje strane.

Slika nije dostupna Penelope Cruz: Nespretni kroj haljine koji je skratio figuru slavne ljepotice

Uz ovakav šarmantan i efektan kostimić dovoljna je bila i obična bijela majica, dok je od obuće Penelope odabrala pomalo retro model bijelih sandala s visokom potpeticom. Prednji dio štikli ima lagane nabore te je ukrašen svjetlucavim detaljem, dok je potpetica oblika stošca.

Uz romantičan outfit savršeno je pristajala bijela torbica sa zlatnim lancem i Chanelovim logom na kopči u istoj boji.

Pogledajte trailer za film "Parallel Mothers":

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju