Penelope Cruz s osmijehom na licu vratila se kući nakon završetka 78. filmskog festivala u Veneciji. Kako se i ne bi zadovoljno smiješila, kada je na Mostri osvojila nagradu za najbolju glumicu, koju joj je donijela uloga u filmu "Parallel Mothers".

Nakon što je na završnoj večeri festivala u Veneciji zablistala u glamuroznoj srebrnoj kreaciji modne kuće Chanel, Penelope Cruz u ležernom se odjevnom izdanju sa suprugom Javierom Bardemom uputila kući u Španjolsku.

Ponosno držeći svoju nagradu, pehar Coppa Volpi, Penelope je za putovanje kući odjenula model traperica na koje smo već i zaboravili. Riječ je o famoznim capri trapericama, uskom modelu koji seže do ispod koljena. Ovakve traperice bile su popularne sredinom 2000-ih, a dok su ih neki obožavali nositi, drugima nikada nisu bile po ukusu.

Španjolska glumica, koja voli retro modu i trendove iz prošlosti, kratke traperice, koje bi prošle i kod žena koje inače ne vole pokazivati noge, spojila je s crvenim sandalama s visokom potpeticom, također vintage dizajna te s potpisom kuće Chanel. Gore je nosila crni pulover s puf rukavima koji su na predjelu ramena mrežasti.

Upečatljiva crna rukavica s bijelim cvijetom i Chanelovim logom, srebrni lanac oko struka i crna torbica sa srebrnim lancem sjajno su upotpunili šik retro stajling glumačke zvijezde.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju