Iako se u vremenu u kojem je uobičajeno koristiti izraze poput fizičkog razmaka, tjedni mode na kojima su predstavljene kolekcije za proljeće/ljeto 2020. čine kao daleka uspomena, zaljubljenicama u modu one su izvor vrijednih modnih lekcija.

Naime, upravo te rujanske kolekcije više nego ikad služe kao izvor inspiracije što nositi u nadolazećem razdoblju, a jedna od stavki kojoj se pridaje posebna pozornost jesu – boje.

Modne piste bile su ispunjene kombinacijom smirujuće intenzivno plave i jarko ružičaste boje.

Slika nije dostupna Može i bez tenisica: Ljepotica iz Zagreba u Zarinim sportskim hlačama koje baš vole štikle

Slika nije dostupna Dodaju centimetre: Modni komadi koji se trebaju naći u ormaru niskih žena

Naravno, očekivano kada su u pitanju kolekcije za toplije dane, bilo je tu i voluminoznih haljina, lanenih majica i hlača u bijeloj i bež boji.

Iako ne popularna kao već navedene boje, i limeta zelena boja dobila je mjesto na pistama i titulu jedne od pet boja sezone.

Zato bez obzira na to želite li ažurirati paletu boja vaših odjevnih komada ili samo želite baciti oko na komade koji će se nositi, zavirite u našu galeriju u kojoj smo izdvojili ponudu odjeće u ovih pet nijansi s kojima ovo ljeto ne možete pogriješiti.

Street style kombinacija "Ni veličina L mi ne pristaje": Odjeća koju ove modne urednice ne kupuju u Zari

Ubacivanjem ovih boja u vaš ormar, dobit ćete ljetnu garderobu koja će, između ostalog, izgledati skuplje nego što stvarno jest.

Komadi u bijeloj i pješčano bež boji vašim će kombinacijama dati dozu elegancije i udobnosti. Zahvaljujući ružičastim komadima istaknut ćete se u gomili. Nebesko plava boja vraća se na velika vrata, a zahvaljujući njoj kombinacije će dobiti dozu nježnosti i romantike.

I na kraju, limeta zelena je tu za one dane kada želite da vaša kombinacija bude drugačija s obzirom na to da se radi o boji koja najčešće nije previše zastupljena u ormarima.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju