Frizerski saloni ponovno će otvoriti svoja vrata 4. svibnja, a frizeri se vesele jer posla sigurno neće nedostajati. Vijest o tome da će nakon gotovo dva mjeseca ponovno moći kod svojih frizera razveselila je mnoge žene koje jedva čekaju ošišati i obojiti kosu. Mi vam predlažemo pet frizura s kojima ne možete pogriješiti.

 

Srednja duljina kose sa šiškama
Klasična frizura koja nikada ne izlazi iz mode, naročito lijepa ako je vaša kosa čokoladne nijanse. Ova nijansa je suptilna, ali razlika je vidljiva. Pogotovo ako idete iz crne boje u ovu toplu i bogatu nijansu jer daje tenu dodatni sjaj. Zapravo se radi o savršenoj boji. Spada u kategoriju smeđe boje, ali nije pretamna niti presvijetla. Duljina šiški koje lagano prekrivaju obrve također se smatra idealnom.

Bob sa šiškama
Mladenačka frizura koja izgleda vrlo moderno i šik, a lako ju je održavati. Šiške će bob učiniti još zanimljivijim, a odlično izgleda upravo sa šiškama duljine koja lagano prekriva obrve. Šiške možete nositi potpuno ravne ili poput Rihanne lagano razdijeljene. S bobom se također možete poigrati kako vam nikada ne bi dosadio.

Slika nije dostupna Za sve prigode: Sedam ideja kako nositi bob da vam nikad ne dosadi

Bob dužine do vilice
Frizura idealna za tanju kosu i sitnija lica. Vrlo jednostavna, čistih linija, opuštena, a opet šik i zanimljiva frizura koju je izuzetno lako održavati. Odlučite li se za bob dužine do vilice, uvijek ga možete razigrati sa špangicama, ukosnicama, kopčicama i sličnim ukrasima za kosu.

Lob (dugi bob)
Nepogrešiva frizura za žene koje vole nositi svezanu kosu, ali žele i teksturu, kao i opciju da kosu nose spuštenu. Odlična je za proljeće i ljeto, a može se nositi ravna, lagano valovita ili jače nakovrčana. Ova dužina kosw pristaje raznim oblicima lica i širokom rasponu godišta.

Bež nijansa kose
Želite li posvijetliti kosu, bež nijansa mogla bi biti savršen izbor jer je poznata po svojoj univerzalnosti, odnosno po tome što lijepo odgovara uz gotovo svaki ten. Možda zvuči kao dosadna nijansa, ali riječ je upravo o suprotnom. Većina boja tena i kose pripada hladnijim tonovima te tako bež boja nije u sukobu s njima, već im itekako odlično pristaje.

Gigi Hadid s bež nijansom kose Bez greške: Četiri boje kose koje pristaju baš svakom tenu

10 frizura koje nikada ne izlaze iz mode Jennifer Lopez Michelle Williams Taylor Swift +6 Cameron Diaz

Boja kosti ili pšenice spada pod kategoriju bež boje, a ako imate tamniji ten, nemojte se bojati eksperimentirati upravo s tamnijom nijansom. Također, kosa obojana u bež nijansu odlično izgleda i kada imate izrast.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju