Prema ranijim najavama modnih znalaca tri bi modela tenisica ovog proljeća trebala biti jako popularna. To su mininalistički modeli, retro modeli i - platnene tenisice.

Platneni modeli tenisica iz sezone u sezonu imaju svoje obožavateljice, a iako su ih posljednjih godina zasjenili čvršći modeli u 2021. će se, ako nas vrijeme posluži, vratiti na velika vrata.

Kupnjom platnenih tenisica u ormaru ćete deifinitivno imati par obuće s kojim ćete biti u trendu. Osim toga, platnene tenisice svestrane su pa ćete ih iznositi na haljine, suknje i omiljene traperice.

Slika nije dostupna Idu uz sve: Pet odjevnih kombinacija različitih stilova s jednim bijelim tenisicama

Platnene tenisice su idealan su odabir za proljetnu garderobu i tople i sunčane dane. Osim toga, s obzirom na to da je ponuda u trgovinama uistinu šarolika svatko može pronaći model koji mu najbolje odgovara.

Slika nije dostupna Hoćete li ih nositi? Modeli tenisica kojima se predviđa velika popularnost ovog proljeća

Na policama dućana i u web trgovinama nalaze se visoke i niske platnene tenisice, kao i one s debljim i tanjim potplatom. Što se tiče uzoraka, možete birati između cvjetnog ili primjerice životinjskog, a za ljubiteljice klasike tu su jednobojni modeli u svim nijansama.

U našoj galeriji izdvojili smo mali dio ponude platnenih tenisica, 15 modela čija se cijena kreće već od 54,90 kuna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju