Sunčano vrijeme diljem Hrvatske izmamilo je šetače na domaće ulice i trgove, a modno osviještene dame nadahnulo na zanimljive modne igre.

U Splitu koji je danas zabilježio i 17 Celzijevih stupnjeva modne igre podrazumijevaju nešto laganije odjevne kombinacije nego što je to slučaj tijekom zime u kontinentalnom dijelu Europe.

Slika nije dostupna Plavuša sa šibenske rive: Skinny traperice i čizmice u kojima je šetnja pravi gušt

Ne čudi stoga što su dame šetale splitskim ulicama u mini suknjama i lepršavim haljinama, te s jaknom ili kaputom prebačenim preko ramena. Zajednički nazivnik? Najlonke sa zanimljivim uzorkom koji podižu cijelu kombinaciju.

Ovim trikom poslužila se i šik trudnica iz Splita koja je za subotnju šetnju odabrala haljinu s tri-četvrt rukavima asimetričnog kroja u upečatljivoj ljubičastoj boji u kojoj je nemoguće ostati nezamijećen. Sparila ju je, pak, s crnim najlonkama točkastog uzorka.

Street style izdanje Kristine Macakić Najstarija suknja na svijetu: Ljepotica iz Zagreba u zanemarenom (i senzualnom) modelu

Na nogama je nosila udobne gležnjače, u rukama elegantnu crnu torbicu, a preko ramena prebacila crni kaputić s krznenim ogrtačem. Izdanje je zaokružila sa sunčanim naočalama i s nekoliko decentnih komada nakita.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo pronašli nekoliko modela ljubičastih haljina po uzoru na šik trudnicu iz Splita.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju