Plisirane suknje doživjele su veliki povratak 2014. godine kada su preplavile ulice, a nije bilo trgovine koja u svojoj ponudi nije imala barem jedan takav model. Mnoge žene upravo su tada u svoj ormar dodale plisiranu suknju kojoj je bila dovoljna bijela majica za top-kombinaciju koja se nosila cijelo proljeće i ljeto.

Plisirane suknje nosile su se i idućih godina, a prema najavama modnih stručnjaka, ove će godine ponoviti uspjeh iz 2014. i bit će nezaobilazan dio ljetnih modnih kombinacija.

Nosit će se plisirani modeli i midi i mini dužine, pa ovisno o onome što više volite možete pronaći model za sebe.

Plisirane suknje svestran su komad odjeće koji će se savršeno slagati uz gotovo sve. Možete ih nositi u kombinaciji s tenisicama ili ravnim sandalama i jednostavnom majicom kada želite ležernije izdanje, a u kombinaciji s visokom petom i elegantnom bluzom postat će idealna opcija i za neke svečanije prigode.

Slika nije dostupna Od 119 kuna: 12 modela maksi haljina u boji sunca koje sjajno izgledaju uz preplanulu put

Slika nije dostupna Već od 104 kune: Deset sandala u kojima noge izgledaju vrhunski

Trgovine već sada u svojoj ponudi imaju plisirane modele koji će se savršeno uklopiti u svaku proljetno-ljetnu garderobu. U našoj galeriji izdvojili smo njih 15 u različitim bojama i s različitim uzorcima.

Dobra vijest za sve koji planiraju šoping jest i to da vam u periodu od 21. do 28. svibnja Zadovoljna.hr osigurava kupovinu po povoljnijim cijenama. Na vama je samo da preuzmete kupone s čak do 50 posto popusta na omiljene brendove.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju