Španjolska kraljevska obitelj tradicionalno svake godine ljetuje na najvećem španjolskom otoku Mallorci.

Njihovo je odredište grad Palma de Mallorca, a odsjedaju u palači Marivent, kraljevskoj ljetnoj rezidenciji.

U sklopu svog odmora redovito posjećuju razne kulturne znamenitosti pa su ovaj put posjetili rodnu kuću svetog Junipera Serre i muzej posvećen ovom utemeljitelju franjevačkih misija u Meksiku i Kaliforniji.

Iako su prilikom njihovih javnih pojavljivanja sve oči obično uprte u kraljicu Letiziju, ovaj put pažnju su privukle njezine kćerkice. Naime, princeza Sofia ozlijedila je koljeno pa se pred novinarima pojavila hodajući sa štakom. Svojoj mlađoj sestri pomagala je i princeza Leonor.

Slika nije dostupna Letizia vs. Meghan: Koja je dama odabrala bolju varijantu omiljene ljetne kombinacije?

Slika nije dostupna Kraljica Letizia: Dobitna kombinacija koja se nosi kad želite sve oboriti s nogu

Ova 14-godišnjakinja jednog će dana od svoje mame naslijediti titulu kraljice, a s obzirom na to kakav uzor ima u njoj, tu će dužnost sigurno obnašati ponosno i odgovorno.

Izgleda da će joj mama Letizia biti i velik modni uzor. Kraljica se u javnosti često pojavljuje u odjevnim komadima poznatih španjolskih brendova Mango i Zara, a malena Leonor za ovu je prigodu odabrala upravo haljinu iz Manga.

Trendi model s tropskim uzorkom iz njihove posljednje ljetne kolekcije na sezonskom sniženju prodaje se za 249,90 kuna. Lagana pamučna haljinica s visokim okruglim izrezom savršen je odabir za vruće ljetne dane, baš kao i svi odjevni komadi napravljeni od pamuka.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju