Black Friday ludilo, pomame i gužve, L'Occitane je zamijenio opuštajućim Beauty weekom.

Od 24. do 30. 11. 2020. kupci mogu u miru kupovati u L'Occitane trgovinama bez većih gužvi, ili naručiti svoje omiljene proizvode putem web trgovine www.loccitane.hr.

Popust 15 % uz svaku kupnju odnosno 20 % uz kupnju iznad 350 kn, odnosi se na cijeli asortiman osim sniženih proizvoda i poklon bonova. Među najvećim favoritima ove godine svakako će se naći nagrađivani Booster za noćnu njegu lica, nevjerojatna Immortelle kolekcija protiv bora, njegujuće Badem i Karite kolekcije za tijelo, parfemi te poznate L'Occitaneove kreme za ruke. Ne zaboravite da L'Occitane ima i odličan izbor iznimno kvalitetnih i finih proizvoda za muškarce - od balzama poslije brijanja, prirodnih dezodoransa, do toaletnih vodica i gelova za tijelo i kosu.

Popusti se odnose i na limitirane blagdanske kolekcije Citronovac Mandarina, Karite Bergamot i druge te na divne poklon setove za žene i muškarce u neodoljivim pakiranjima koja izgledaju poput ukrasa, a imaju i zaista privlačne cijene. To je odlična prilika za obaviti već i dio blagdanskog shoppinga i proslaviti blagdane bez nepotrebnog stresa. Zato požurite u L'Occitane trgovine i obavite svoj najdraži shopping na vrijeme. Više informacija potražite na www.loccitane.hr.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju