Za tjedan dana počinje prikazivanje "Snježnog kraljevstva 2". Kina će, bez imalo sumnje, biti dupkom puna, a obožavatelji princeze Else pažljivo će pratiti radnju nastavka najgledanijeg animiranog filma svih vremena.

Povratak Snježnog kraljevstva odlučili su obilježiti i u Avonu. U svoju ponudu uvrstili su preslatke proizvode za djevojčice Frozen 2.

Činjenica da nastavak Disneyjeva crtića koji je osvojio svijet u kina stiže uoči blagdana ove proizvode čini i idealnim božićnim poklonima. Iz Avona su poručili kako su njihovi proizvodi Frozen 2 jednostavno savršeni pokloni od mama njihovim djevojčicama.

Ukras za bor u obliku princeze Else Snježni Božić: Princeza Elsa kao ukras za bor koji će razveseliti i male i velike

Prizor iz animiranog filma \'Snježno kraljevstvo 2\' koji stiže u kina 22. studenog "Snježno kraljevstvo 2": Treći trailer otkriva novu snagu sestrinske ljubavi

Osim što možete kupiti pojedinačne proizvode, u ponudi su i prigodni setovi. Primjerice, za 99,90 kuna možete kupiti set upakiran u kutiju ukrašenu motivima iz animiranog filma u kojoj će vašu djevojčicu dočekati sjajilo za usne, gel za kosu, krema za ruke i mini miris

Još je jedna opcija set koji se prodaje po cijeni od 58,90 kn, a u kojem su sprej za tijelo, gel za tuširanje i šampon Frozen.

U ponudi su i balzam za usne i sprej za raščešljavanje kose Frozen.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju