Vrlo zanimljiv i šik detalj na haljini mogu biti džepovi, koji ovaj odjevni predmet, bez obzira na kroj i dezen, čine još poželjnijim. Želite li garderobi za proljeće i ljeto dodati haljinu s ovim atraktivnim "dodatkom", svakako provjerite modele koje vam predlažemo iz aktualnih kolekcija.

Bez obzira na dužinu, kroj ili uzorak, svaka haljina, kada joj se dodaju džepovi, dobije na atraktivnosti i nekako nam se još više svidi. Džepovi dodatno podignu haljinu i učine je mamcem za poglede te idealnim komadom odjeće za raznorazne dnevne, pa i večernje kombinacije.

Džepovi haljini mogu dati više sportski, ali isto tako i elegantniji look, ovisno i o veličini i obliku džepova. Uz njih izvrsno pristaju obične tenisice i sandale, kao i visoke potpetice.

Slika nije dostupna 15 tenisica u svijetlim tonovima bez kojih ne možemo zamisliti proljeće

A da se džepovi uklapaju u gotovo sve modele dnevnih haljina, uvjerit će vas naših 12 prijedloga koje smo izdvojili iz aktualnih kolekcija. Pronašli smo lijepe jednobojne haljine s džepovima te nekoliko njih s dezenom, a kada je riječ o dužini, birati možete između mini, midi i maksi modela – izbor za svačiji ukus i stil odijevanja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju