U hladnijem dijelu godine nezaobilazan dio garderobe je pletivo svih boja i krojeva. Među tim pletivom svoje mjesto imaju i topli i svestrani kardigani.

Radi se o odjevnom komadu koji se lako kombinira s ostatkom garderobe, pa brojne dame žele kardigan i u svojem ormaru. Njegov dodatni plus je činjenica da je nosiv i u proljeće, kada može uskočiti kao zamjena za jaknu.

Trgovine i webshopovi u svojoj ponudi imaju kardigane raznih dužina i krojeva te modele raznih boja i uzoraka. Tu su kraći i duži modeli, predimenzionirani kardigani i oni s pojasom u struku, koji dodatno ističu figuru.

Slika nije dostupna Midi haljine na sniženju: 15 modela već od 80 kuna koje možete nositi i na proljeće

Jednom kupljeni kardigan postat će komad koji ćete nositi uz trenirku, ali i uz traperice, suknje haljine... Može biti dio ležernih i elegantnijih kombinacija, a definitivno ne bi trebao biti komad koji će stajati neiskorišten na dnu ormara.

Slika nije dostupna Maksi haljine na sniženju: 15 modela iz kojih se nećete skidati cijelu zimu, ali i proljeće

Sniženja i povoljnije cijene idealna su prilika za kupnju kardigana. U našoj galeriji zato smo izdvojili 15 sniženih modela koji će biti dio vaših odjevnih kombinacija čitavu zimu i dobar dio proljeća.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju