Kći Victorije i Davida Beckhama 10. srpnja slavi šesti rođendan. Osim lijepih čestitki, roditelji Harper Seven podijelili su na svojim društvenim mrežama i dio bajkovite atmosfere uoči njezinog rođendana


Harper Seven Beckham
danas je napunila šest godina. Slatka kći britanske dizajnerice Victorije Beckham je poput mnogih svojih vršnjakinja zaljubljenica je u filmski serijal "Snježno kraljevstvo".

Pokazala je to prošlog tjedna u Buckinhamskoj palači, gdje se pojavila u kopiji plave haljine princeze Else iz ovog popularnog crtića.

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on


Rijetko koja djevojčica, pak, može priznati da je uoči šestog rođendana upoznala pravu princezu, te da je bila na čajanci u domu britanske kraljice.

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on


Harper je svoj rođendan proslavila i u krugu najbliže obitelji, koji su joj na vlastitim profilima na Instagramu ostavili dirljive poruke.

 

A post shared by Cruz Beckham (@cruzbeckham) on


Najmlađi brat Cruz uz zajedničku fotografiju napisao je: "Draga Harper, ne mogu vjerovati da je prošlo već šest godina. Tako si velika djevojčica i najbolja sestra na svijetu. Volim te tako puno, želim ti zapanjujući dan."

 

A post shared by Romeobeckham (@romeobeckham) on

Sve najbolje poželjeli su joj i 14. godišnji brat Romeo te 18.-godišnji Brooklyn uz nježne fotografije sa svojom sestricom.

 

 

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju