Kićenje božićne jelke svake godine pretvara se u sve zahtjevniji zadatak. Kako i ne bi kad se na tržištu mogu naći na stotine različitih ukrasa za različite ukuse – od pravih staklenih kuglica kakve smo nekoć vješali na drvca do pravih malih umjetničkih djela od običnog papira.

Tu su i metalne kuglice, ukrasi od drva, stiropora, ali i porculana. Štoviše, blagdanska ponuda je odnedavna obogaćena još jednim atraktivnim dodatkom – kuglicom za bor s ugrađenom baterijom koja svijetli.

Riječ je bijeloj porculanskoj kuglici iz Zare koja ne morate uključiti u struju, već je odvrnuti na gornjem dijelu kako bi zasvijetlila te ukrasila drvce.

Slika nije dostupna Baš posebne: Kuglice s orašarom i jaslicama koje bi poželjelo svako božićno drvce

Kuglica radi na tri alkalne baterije LR44, te je idealna za one koje žele osvijetliti svoju jelku na decentan način te bez ikakve potrebe za električnim kablovima.

Porculanska kuglica ima dimenzije 7.2 x 9.5 x7.2 centimetra, a prodaje se u Zari po cijeni od 45 kuna za komad.

Kuglicama za bor možete okititi i druge dijelove doma - 10 15 ideja kako kuglicama ukrasiti blagdanski stol, prozor, vjenčić za vrata,...

Bijele kuglice s LED svjetlima mogu se naći i u JYSK-u. Božićni ukrasi SNORRE promjera 8 centimetara trenutno su na popustu, a prodaju se po cijeni od 15 kuna za komad.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju