Dejan Lovren najzgodniji je hrvatski nogometni reprezentativac. Tako su odlučile čitateljice portala Zadovoljna.hr u velikoj anketi uoči utakmice s Rusijom.


U anketi je sudjelovalo više od 33.500 čitateljica od čega je gotovo trećina njih (13.000) glasalo za 188 centimetara visokog braniča rođenog u Zenici, koji u hrvatskoj reprezentaciji s ponosom nosi dres s brojem 6.

Dejan je na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji nedavno proslavio svoj 29. rođendan, a prvi put zaigrao je za hrvatsku A reprezentaciju prije devet godina, na poziv tadašnjeg izbornika Slavena Bilića.

Otac šestogodišnje kćerkice Elene i trogodišnjeg sinčića Josipa u Rusiji briljira, a svojiim fantastičnim obranama i blokovima proglašen je jednim od junaka utakmice s argentinskom reprezentacijom.
U ovoj anketi Dejan Lovren s trona najzgodnijeg hrvatskog reprezentativca skinuo je Vedrana Ćorluku, koji se obično nalazi na vrhu ovakvih ljestvica u posljednjih nekoliko godina. U anketi Zadovoljne.hr Vedran je dobio oko tri puta manje glasova od Dejana, odnosno za njega je glasalo 2448 dama.

Ivan Rakitić našao se na trećem mjestu ljestvice najzgodnijih hrvatskih reprezentativaca s 2165 glasova što je svega dvadesetak glasova više od četveroplasiranog Ante Rebića, dok je peto mjesto dano napadaču Andreju Kramariću, koji je prikupio 1825 glasova čitateljica našeg portala.

Tko je najzgodniji hrvatski nogometni reprezentativac?

glasova:



Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte najzgodnijeg hrvatskog reprezentativca prema mišljenju čitateljica portala Zadovoljna.hr.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju