Mnogi su se ovih dana raspisali o novoj boji kose manekenke i glumice Emily Ratajkowski.

Ona je svoje tamnosmeđe valove koji su postali njezin zaštitni znak obojila u – plavo. Većina njezinih obožavatelja pohvalila je ovu odluku uz konstataciju da je prelazak iz tamne u svijetlu boju dobro odrađen.

Neke poznate dame nisu bile te sreće i njihovo bojenje u plavo, prema mišljenju frizerskih stručnjaka i publike, nije prošlo baš najbolje.

Victoria Beckham kratko je eksperimentirala s plavom kosom 2007. godine tijekom koje je nekoliko puta promijenila nijansu da bi se naposljetku vratila tamnosmeđoj kosi.

Britanska dizajnerica i bivša spajsica svojim primjerom pokazala je da je važno voditi računa i o boji puti jer se njezin izrazito "iskvarcan" ten nije dobro slagao s novom bojom kose.

Slučaj glumice Leighton Meester malo je drugačiji. Mnogi ne znaju da je ona zapravo prirodna plavuša. Kada je u tinejdžerskim godinama njezina kosa postala pepeljasta, Leighton ju je bojila u plavo. Sve do audicije za seriju "Gossip Girl" zbog koje je postala brineta kakvom je najviše pamtimo.

Prije nekoliko godina i ona se odlučila za veliku promjenu, ali platinasto plava boja s tamnim izrastom nije naišla na odobravanje te se Leighton ubrzo vratila tamnosmeđoj kosi.

U galeriji pogledajte još slavnih dama koje se nisu proslavile s plavom bojom kose.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju