Dugoočekivana kolekcija kanadsko-turskog dizajnera Erdema Moralioglua za komercijalni modni brend H&M uskoro stiže u prodaju

Švedski modni brend H&M predstavio je lookbook za kolekciju "ERDEM x HM" nastalu u suradnji s popularnim kanadsko-turskim dizajnerom Erdemom Moraliogluom.

Brend iza sebe ima uspješne kolekcije s brojnim cijenjenim imenima iz svijeta mode poput Karla Lagerfelda, Stelle McCartney te modnih kuća Lanvin, Balmain i Kenzo.

Erdem je dizajnirao novu kolekciju za žene i prvi put kolekciju za muškarce. Erdem vjeruje u moć ljepote te istražuje povijesne reference i osobne priče u svakom svom komadu. Za ERDEM x H&M“ reflektirat će i reinterpretirati dizajnerske teme iz nekih od svojih najboljih kolekcija, igrati se uzorcima, materijalima i delikatnom umješnošću koje njegovo ime čine prepoznatljivim, kažu iz H&M-a.

U kolekciji će se naći svi odjevni komadi, od košulja i hlača do elegantnih haljina i kaputa, a pokoji novitet za sebe moći će pronaći i zaljubljenice u cipele ili torbe.

Za lookbook je bio zadužen cijenjeni fotograf Michal Pudelka koji je osmislio fotografije u skladu s estetikom modne kuće Erdem.

Kolekcija stiže u prodaju 2. studenog, a u galeriji možete pogledati neke od odjevnih komada za kojima će uskoro zavladati prava pomama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju