Poznaje li moda godine i jesmo li u jednom trenutku prestari da bismo nosili određenu odjeću?

Oko tih pitanja uvijek se vode rasprave i dok jedni smatraju da ne bismo trebali postavljati nikakve granice kada je u pitanju moda, drugi vjeruju da bismo s godinama iz ormara trebali maknuti pojedine komade.

Potonji bi sigurno iz ormara Melanie Griffith maknuli kratke traperice. Naime, slavnu 62-godišnju glumicu fotografi su snimili tijekom šetnje u blizini njezina losanđeleskog doma, a fotografije njezine odjevne kombinacije podijelile su korisnike društvenih mreža.

Melanie je za ležernu šetnju odabrala kratke traperice, svjetloplavu košulju i bijele sportske tenisice, a kritičari su joj zamjerili upravo odabir tog modela hlača.

Prestara je za njih. Ovakve hlače ipak su za mlađe žene, samo je jedan u nizu komentara na račun njezinih kratkih traperica. U tim godinama trebala bi nositi duže hlače, složila se druga komentatorica.

Ovakve kratke traperice...

glasova:

Mnogi su ipak stali na stranu glumice i zaključili kako je potpuno besmisleno kritizirati je zbog nošenja kratke odjeće usred toplog ljeta

Kakva glupost, najbolje da se na 100 stupnjeva zamota od glave do pete kako bi udovoljila vašim standardima. Neka nosi što god želi, odgovorili su njezini obožavatelji na kritike.

Možemo se samo složiti s tim i zaključiti kako je vlastita udobnost uvijek na prvom mjestu, a što drugi misle o tome, isključivo je njihova stvar.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju