Ako niste pripadnici visokih kraljevskih krugova, šansa da se udate za kakvog princa, vojvodu ili kralja iznimno su male. No ovdje nije riječ o nemogućoj misiji. Ove dame to potvrđuju.

Letizia Ortiz radila je kao novinarka na televiziji kad je upoznala princa Asturije, koji je postao njezin suprug 2004. godine. Kad je njegov otac abdicirao s prijestolja 2014. ona je postala španjolska kraljica.



Meghan Markle bila je televizijska i filmska glumica kada je upoznala britanskog princa Harryja, dok se Sofia Hellqvist odrekla karijere manekenke i reality zvijezde da bi se udala za švedskog princa. Danas nosi titulu princeze Sofije, vojvotkinje od Värmlanda.

Južnoafrička olimpijska plivačica Charlene Wittstock upoznala je princa Alberta od Monaka nakon jednog natjecanja, a Catherine Middleton bila je tek studentica kada je upoznala princa Williama.



Nitko od ovih dama nije bio odgajan za život na kraljevskom dvoru, no s vremenom su naučile pravila i promijenile se u skladu s njima.

Njihov stil i izgled bio je podložan najvećoj transformaciji. Zbog ljubavi su se odrekle ležernih izlazaka u trenirkama, oskudnim mini haljinama ili pak javnog pojavljivanja u bikiniju.

Koliko se promijenio njihov stil i izgled, provjerite u našoj fotogaleriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju