Princeza Diana bez imalo sumnje jedna je od najvećih ikona stila, čijim se modnim kombinacijama žene diljem svijeta i danas dive.

Od njezine raskošne vjenčanice iz osamdesetih, do modernih minimalističkih haljina početkom 90-ih - gotovo sve što je voljena princeza nosila ostalo je upamćeno i još uvijek se analizira i služi kao inspiracija.

Princeza Diana Najdraža haljina princeze Diane koju je "kopirala" i Meghan Markle

Kitty Spencer u Dolce i Gabbana haljini - 2 "Umjetničko djelo": Nećakinja princeze Diane u izdanju kojem se teško pronalazi zamjerka

I dok su u centru tih analiza najčešće njezini odabiri za svečane prigode, u još jednom području bila je gotovo pa nepogrešiva. Za trenutke u kojima nije bila na dužnosti također je slagala kombinacije koje i danas rado nosimo, a na njoj su izgledale fantastično.

U tim ležernijim prigodama Diana je nosila biciklističke kratke hlačice, traperice, košulje, tregerice od jeansa, mokasinke...

Komadi koje je nosila ne razlikuju se puno od onih koje žene vole nositi i u 2020. godini - zapravo uopće se ne razlikuju.

Vjenčanje princeze Diana i princa Charlesa Princeza Diana: Na svom je vjenčanju napravila povijesnu promjenu, jedna je riječ bila dovoljna

Kombinacije princeze Diane zato mogu poslužiti kao odličan izvor ideja za slaganje kombinacija za sve ljubiteljice ležernijeg stila.

Mnoge komade koje je ona nosila prije nekoliko desetljeća vjerojatno već imate u ormaru. U našim galerijama pogledajte kako ih je ona kombinirala, ali i dio komada koji se trenutačno nude u trgovinama, po uzoru na njezin stil.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju