Volite li udobnost trenirki, ali rado odjenete i neke finije odjevne komade u kojima se također osjećate udobno, onda bi haljine s "efektom" trenirki mogle biti pravi izbor za vas. Stižu nam topliji dani, a to znači da ćemo i više nositi lepršave haljine u kojima možemo provesti čitav dan.

Ako se želite izvući iz trenirke, ali i dalje zadržati udobnost koju taj odjevni predmet pruža, svakako zavirite u našu fotogaleriju najudobnijih modela haljina iz novih kolekcija. Većinom smo izdvojili šire, lepršave modele od laganijih materijala u kojima ćete se osjećati kao da nemate ništa na sebi, ali koji isto tako u trenu mogu naglasiti siluetu tijela - samo dodajte remen.

Slika nije dostupna Stvorene za proljeće: 10 modela praktičnih tenisica u obožavanim bež nijansama

Predlažemo vam i pokoji model koji prati liniju tijela, izrađen od rastezljive tkanine koja osigurava nesputanost pokreta. U proljetnim bojama, poput ružičaste, žute, narančaste, te u nezaobilaznoj crnoj i bijeloj, vjerujemo da ćete među 20 ponuđenih haljina koje žene obožavaju nositi čim malo zatopli, pronaći onu u kojoj ćete željeti provesti naredne mjesece.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju