Zimske jakne i kapute polako pospremamo u ormare, ali možda će nam trebati još koji put s obzirom na najavljeno pogoršanje vremena. No, vrijeme će se ustabiliti i tada će nam lagane proljetne jakne biti dovoljne kroz naredno vrijeme. Upravo smo takve modele potražili u trgovinama i za vas izdvojili njih 15 koje ćete željeti iznositi.

Početak sezone proljeće/ljeto uvijek nas nekako ispuni uzbuđenjem jer napokon možemo opet nositi laganiju odjeću i razigrati odjevne kombinacije bojama, dezenima i modnim dodacima. Neizostavan komad u garderobi za proljeće svakako je i proljetna jakna, a većina žena ima jednu omiljenu jaknu za proljeće, bila ona od trapera, kože ili pamučna.

U proljeće se više okrećemo i bojama, pa smo iz novih kolekcija izdvojili i modele u ljubičastoj i žutoj boji, a jako nam se sviđa i kraća bijela jakna s plavim cvjetnim uzorkom koji će unijeti razigranost i svježinu u svako modno izdanje. Tu su i modeli u neutralnim svijetlim nijansama, uvijek trendi kaki boji te neizostavnoj crnoj.

Slika nije dostupna Midi suknje: 15 novih modela koji sjajno pristaju uz potpetice i ravni đon

Slika nije dostupna 15 novih modela midi i maksi haljina koje vole nositi žene i XXS i XXL veličine

Prednost izdvojenih modela je i u tome što sjajno pristaju i uz haljine i uz traperice, pa ih možete nositi u raznoraznim svakodnevnim kombinacijama. Petnaest proljetnih favorita koji će biti izvrstan dodatak garderobi pronađite u fotogaleriji na početku teksta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju