Sve više temperature, sve više sunčanih dana i sve ljepše vrijeme dovoljan su motiv da u ormare pospremimo zimske jakne i kapute i uskočimo u laganije modele.

 

Čim zatopli, jakne za prijelazno razdoblje idealan su izbor za ispijanje kave na terasi ili na klupici, kao i za uživanje u šetnji.

Trgovine na svojim policama imaju modele raznih boja, materijala i uzoraka, tako da svatko može pronaći jaknu koja najviše odgovara njegovu stilu i ukusu.

Jakne za prijelazno razdoblje idealan su izbor za ispijanje kave na terasi ili na klupici, kao i za uživanje u šetnji.

Tu su nezaobilazne traper-jakne, uvijek moderne kožnate jakne, kao i modeli u svi bojama. Klasičarke se uvijek mogu odlučiti za neki od modela u crnoj ili bež boji, dok one zaigranije mogu birati ružičaste, žute, plave modele...

Ako ste ljubiteljica ženstvenijih modela, u ponudi su jakne s remenom koje ističu struk, a tu su, naravno, i posljednjih nekoliko sezona nezaobilazni oversize modeli.

Slika nije dostupna Razne dužine, boje i krojevi: Sedam modela haljina koje će vladati proljećem

Slika nije dostupna Ljepotice za proljeće: 15 novih modela štikli koje uz traperice izgledaju wow

Osim što je moguće pronaći model po svačijem guštu, prednost je ovih jakni i činjenica da ih je lako kombinirati. Odlično izgledaju u kombinaciji s proljetnim haljinama, ali i na traperice i običnu bijelu majicu.

U našoj galeriji pogledajte 20 modela jakni za prijelazno razdoblje među kojima je možda i vaš novi dodatak proljetnoj garderobi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju