U godini smo u kojoj će, čini se, svi sjajni odjevni komadi iz našeg ormara dobiti priliku biti dio sjajnih modnih kombinacija.

Naravno, mnogi će dolazak proljeća iskoristiti i za kupovinu nekih novih odjevnih komada, a ako vam nedostaje inspiracije za šoping, možda vam pomognu savjeti urednica Voguea koje su izdvojile komade koje difinitivno žele vidjeti u svojoj garderobi ovog proljeća.

U nastavku pročitajte koje će to komade urednice Voguea nabaviti za ovo proljeće kao nezaobiazne dijelove garderobe u nadolazećem periodu. Iako su one oko bacile na dizajnerske komade, mi smo u našoj galeriji izdvojili puno povoljnije opcije.

s.Oliver, 639 kn Proljetna garderoba: 12 ključnih komada čiju kupnju nikad nećete požaliti

Nicole Phelps - maksi haljina

Već je poznato da će ljeto obilježiti haljine midi i mini dužine, zbog čega ova urednica proljeće planira provesti u maksi haljinama koje će kombinirati s ravnom obućom.

Mai Morsch - mini suknja

Zahvaljujući modnoj kući Miu Miu mini suknje su goruća tema, a ova urednica ovog proljeća sebe vidi u kombinaciji mini suknje i majice na prugice.

Alexis Bennett - cargo hlače

Ovaj model hlača među svoje odabire su uvrstile i druge urednice, a Alexis Bennett kaže da joj srce zatreperi od pomisli na ovaj model, posebno ako je u nekoj živopisnoj nijasi.

Chioma Nnadi - "mlohava" tote torba

Chioma Nnadi kaže da je oduvijek bila fan ovakvih torbi koje ujutro samo nabaci na rame i ne razmišlja o njima ostatak dana. Ovog proljeća vidi se sa šarenom tote torbom koja će biti idealan odabir i za proljeće.

Naomi Elizée - bajkerska jakna

Sviđa mi se povratak bajkerskih jakni u raznim iteracijama. Od uskih kožnih Miu Miu jakni do oversized Pradinih modela, kaže ova urednica koja planira skinuti prašinu sa svoje vintage kožne jakne i nositi je sve dok temperature u New Yorku ne postanu previsoke.

Madeline Fass - teksturirane tunike i topovi bez rukava

Tunike i topovi bez rukava s teksturiranim detaljima poput mrežastog pletiva, s izizanim rubovima i resama izgledaju kao zabavan dodatak hlačama opuštenog kroja, objasnila je urednica.

Willow Lindley - mokasinke

Ne mogu se zasititi klasičnih mokasinki. Obožavam ih nositi uz hlače, traperice i slip suknje..., kaže.

Julie Tong - prugice

Kada razmišljam o proljetno-ljetnoj sezoni, jedna čekam prigrliti jedan od najvećih trendova s modnih pista - pruge. Ne samo da su bezvremenske nego su i svestrane, rekla je ova urednica.

Ciarra Lorren Zatorski - baloner

Insprirana balonerima koji su se pojavili na revijama modnih kuća Burberry, Proenza Schouler i The Row, radujem se obnovi svoje kolekcije dodavanjem sličnog oversized balonera, rekla je.

Lilah Ramzi - marama za glavu

Lilah Ramzi prisjetila se nedavnog posjeta Parizu kada je marame nosila u kombinaciji s balonerom i izgledala je, kaže, très chic pa od ovog trenda ne planira odustati.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju